Онлайн филм Хобит: Неочаквано пътешествие (2012)

online film

Хобит: Неочаквано пътешествие (2012) - трейлър Гледай филма тук!

08 Декември 2012250241808

Резюме към филма: Хобит: Неочаквано пътешествие (2012) - The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
Филмът по „Хобит” ще бъде в две части, които се очакват да излязат на голям екран на 14 декември 2012 г. и 13 декември 2013 г. Питър Джаксън и Фран Уолш ще бъдат изпълнителни продуценти на двата филма, които ще бъдат заснети едновременно. Първоначално режисьор на лентата щеше да бъде Гийермо дел Торо („Лабиринтът на фавна” и „Хелбой”), но след няколко забавяния на проекта той се отказа и в крайна сметка Питър Джаксън отново ще бъде режисьор на филмите. Дълго време не се знаеше дали екранизацията на „Хобит” е възможна заради определени неуредици около авторските права. „Ню лайн синема” притежава правата за заснемането на филма, а MGM — правата за разпространението му. Заради заведен в съда иск срещу финансовата политика на „Ню лайн”, Питър Джаксън и компания отначало нямаше да бъдат поканени да заснемат филма, но впоследствие двете страни постигнаха споразумение. В Нова Зеландия възникнаха и проблеми с профсъюзите и имаше слухове, че филмът ще се снима другаде, но впоследствие беше постигнат компромис. Композиторът Хауърд Шор също ще се завърне като автор на музиката на филмите, а художниците Алън Лий и Джон Хоу отново ще работят по концептуалния дизайн.

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да се насладите на най-добрата колекция от Фентъзи. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за развоя във филма. Хобит: Неочаквано пътешествие/The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) online е отличен избор, който ще удовлетвори всичките Ви претенции. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-гледаните филми от Фентъзи!

Фентъзи филми
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.