Онлайн филм Byousoku 5 Centimeter

online film

Byousoku 5 Centimeter - трейлър Гледай филма тук!

13 Януари 201836501:021808

Резюме към филма: Byousoku 5 Centimeter - 5 Centimeters Per Second

Такаки и Акари са двама съученици в началното училище и са станали близки приятели. Тяхната връзка се изпитва, когато Акари се премества в друг град поради работата на родителите си. И двамата се борят да запазят приятелството си живо, тъй като времето и разстоянието го разрушават бавно.

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да се насладите на най-богатия избор от Анимационни. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за случващото се във филма. 5 Centimeters Per Second / Byousoku 5 Centimeter / 5 сантиметра в секунда (2007) е верният избор, който ще удовлетвори всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-новите филми от Анимационни!

За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.