Онлайн филм Хиляда думи (2012)

online film

Хиляда думи (2012) - трейлър Гледай филма тук!

14 Ноември 201217851808

Резюме към филма: Хиляда думи (2012) - A Thousand Words
В “Хиляда думи”, Мърфи изпълнява ролята на алчен и устат собственик на издателска агенция, който разбира, че му остават да изговори само 1000 думи преди да умре – откритие, което го превръща в съвсем различен човек.

В OnlineFilmi.info може да намерите най-добрата колекция от Драма. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-строг контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за действията които се случват във филма. A Thousand Words / Хиляда думи (2012) е отличен избор, който ще изпълни всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-новите филми от Драма!

Филми с драма
Браян Робинс
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.