Онлайн филм И справедливост за всички (1979)

online film

И справедливост за всички (1979) - трейлър Гледай филма тук!

12 Януари 201511901:591808

Резюме към филма: И справедливост за всички (1979) - And Justice for All

В съдебна система, където престъпниците биват освобождавани, а сделките между адвокати и съдии са нещо обичайно и невинните остават незащитени, младият адвокат Артър Къркланд започва да се пита къде е изчезнало правосъдието. Артър (Ал Пачино в бляскавата си роля от 1979 г., номинирана за “Оскар”) е честен адвокат-идеалист, който внезапно е подложен на натиск да защитава уважаван съдия Флеминг (Джон Форсайт), обвинен в изнасилване и побой над младо момиче. Артър знае, че съдията е виновен. Джак Уордън играе ексцентричния съдия-самоубиец Рейфорд, който смята, че Артър трябва да участва в играта. Когато процесът започва, Артър трябва да направи избор между запазването на кариерата и личното си достойнство.

В OnlineFilmi.info може да намерите най-добрата колекция от Трилъри. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-строг контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за случващото се във филма. And Justice for All / И справедливост за всички (1979) е отличен избор, който ще изпълни всичките Ви претенции. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-гледаните филми от Трилъри!

Трилър филми
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.