Онлайн филм Кабо Бланко (1980)

online film

Кабо Бланко (1980) - трейлър Гледай филма тук!

15 Януари 201511801:271808

Резюме към филма: Кабо Бланко (1980) - Cabo Blanco

КАБО БЛАНКО – 87 минути приключения, драма, романтика, с Чарлз Бронсън, Джейсън Робардс, Доминик Санда, Фернандо Рей и други. Любителски превод по слух – Веселин Каменов 1963. Край Кабо Бланко, затънтено градче на перуанското крайбрежие, загива изследовател на потънали кораби, но местната власт решава, че се касае за нещастен случай. В градчето живеят и няколко души, които не са местни, един от които е Хойт (Ч. Бронсън), американец и собственик на хотел с бар. Тук времето почти е спряло, но нещата се раздвижват с пристигането на млада, хубава французойка, която отсяда в хотела на Хойт. Паспортът й е конфискуван от корумпирания шеф на полицията, който изпълнява заповеди на добре охранявания човек на хълма. Защо загива изследователят, колко здрав е един батискаф, лесно ли се бяга през пясък, къде живеят нацистите след войната, кога се удавя професионален плувец, много ли са 22 милиона долара, весел ли е креватът с пияна жена, красиво ли изглежда гола хубавица в лазурен басейн, както и много още неща ще ви се изяснят, ако изгледате филма или попитате някой, който го е гледал.

В OnlineFilmi.info може да намерите най-добрата колекция от Трилъри. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-кратен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за развоя във филма. Cabo Blanco / Кабо Бланко (1980) е верният избор, който ще изпълни всичките Ви претенции. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-добрите филми от Трилъри!

Трилър филми
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.