Онлайн филм Касъл сезон 2 епизод 5 (2010) - бг аудио

online filmi

Касъл сезон 2 епизод 5 (2010) - бг аудио - трейлър Гледай филма тук!

15 Ноември 2013140100:421808

Резюме към филма: Касъл сезон 2 епизод 5 (2010) - бг аудио - Castle S2E5 (2010)
Това е Сезон 2 от сериала Касъл. Рик Касъл е известен криминален писател, който е малко отегчен от собствената си популярност. Но когато сериен убиец започва да имитира убийствата от романите му сцена по сцена, ежедневието на Касъл коренно се променя. Той започва да партнира на Детектив Кейт Бекет с цел по-бързото залавяне на неговия "имитатор". Въпреки различните им методи на работа и честите спречквания, романтичните искри между Касъл и Кейт са неизбежни. Кейт, разбира се, не е единствената жена в живота на Рик. Майка му, звезда от сцените на Бродуей, дъщеря му, всезнаеща тийнейджърка, и разбира се, бившата му съпруга, която е също и негова издателка, са неразделна част от ежедневието му.

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да намерите най-добрата колекция от Сериали. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-кратен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за развоя във филма. Castle S2E5 / Касъл сезон 2 епизод 5 (2010) е верният избор, който ще изпълни всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-новите филми от Сериали!

Сериали
Андрю Марлоу
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.