Онлайн филм Тайната на скрития град (2008)City of Ember

online film

Тайната на скрития град (2008)City of Ember - трейлър Гледай филма тук!

14 Ноември 201228671808

Резюме към филма: Тайната на скрития град (2008)City of Ember - City of Ember
От поколения жителите на скрития град живеят в ярка светлина. Но в един момент генераторът на града се поврежда и големите лампи, които осветяват града започват да блещукат. Двама тинейджъри в надбягване с времето трябва да потърсят доказателства които да разбулят античната мистерия за съществуването на тайната на скрития град и да помогнат на съгражданите си да избягат преди светлините да угаснат завинаги.

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да се насладите на най-добрата колекция от Фентъзи. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за развоя във филма. City of Ember / Тайната на скрития град (2008)City of Ember / Тайната на скрития град (2008) е отличен избор, който ще удовлетвори всичките Ви претенции. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-новите филми от Фентъзи!

Фентъзи филми
Гил Кенън
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.