Онлайн филм Гозила: Colossal (2016)

online film

Гозила: Colossal (2016) - трейлър Гледай филма тук!

04 Декември 201715801:491808

Резюме към филма: Гозила: Colossal (2016) - Colossal

След като се разделя с гаджето си и се връща в малкия си град, една жена (Ан Хатауей) е шокирана да научи, че чудовище, подобно на Годзила, което вилнее в Южна Корея, може да го контролира чрез нейните движенията, докато е пияна. Но нещата стават още по-сложни, когато чудовището влиза в битка с гигантски робот, контролиран от нейния приятел от детинство (Джейсън Судекис).

В OnlineFilmi.info може да се насладите на най-добрата колекция от Фантастика. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-строг контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за случващото се във филма. Colossal / Гозила: Colossal (2016) е отличен избор, който ще задоволи всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-новите филми от Фантастика!

Фантастика
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.