Онлайн филм Тайна мисия (2017)

online film

Тайна мисия (2017) - трейлър Гледай филма тук!

03 Януари 201826702:041808

Резюме към филма: Тайна мисия (2017) - Confidential Assignment

Когато престъпна организация от Северна Корея прекосява границите и влиза в Южна Корея, южнокорейски детектив трябва да си сътрудничи със севернокорейски колега, за да ги открият и заловят.

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да се насладите на най-добрата колекция от Екшън. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за действията които се случват във филма. Confidential Assignment / Тайна мисия (2017) е верният избор, който ще изпълни всичките Ви претенции. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-гледаните филми от Екшън!

Екшън филми
Ким Сънг Хун
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.