Онлайн филм Дявол на доброто (2003)

online film

Дявол на доброто (2003) - трейлър Гледай филма тук!

04 Януари 20185162:131808

Резюме към филма: Дявол на доброто (2003) - Daredevil

Бен Афлек и Дженифър Гарнър запалват опасни искри в това екшън приключение за нова порода супергерой. През деня слепият адвокат Мат Мърдок (Афлек) се занимава с правосъдие. През нощта той е Деърдевил, „Човекът без страх“ – силен, маскиран пазител, обикалящ по тъмните улици с необичаен „радар“, който му позволява да „вижда“ със свръхчовешки способности. Но когато любовта на живота му, огнената Електра (Гарнър), е е заплашена безмилостен бос на Нюйоркската престъпност (Майкъл Кларк Дънкан) и неговия смъртоносен убиец Бълси (Колин Фарел), Деърдевил със сигурност ще се срещне с него.

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да откриете най-добрата колекция от Фантастика. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-кратен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за случващото се във филма. Daredevil / Дявол на доброто (2003) е верният избор, който ще удовлетвори всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-гледаните филми от Фантастика!

Фантастика
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.