Онлайн филм Dersu Uzala (1975)

online film

Dersu Uzala (1975) - трейлър Гледай филма тук!

06 Февруари 201833202:221808

Резюме към филма: Dersu Uzala (1975) - Дерсу Узала

Няколко месеца след прословутия си опит за самоубийство, японския режисьор Акира Куросава бе възроден от идеята за първата руско-японска копродукция. Дерсу Узала е историята на стар водач и ловец на име Голди (Максим Мунцук), който в началото на века се съгласява да води руски изследовател (Юри Соломин) и войници през най-коварните местности на далечния изток. Дерсу Узала печели „Оскар“ за най-добър чуждестранен филм през 1976 г. и възстановява Акира Куросава в топ класациите на японската филмова индустрия.

В OnlineFilmi.info може да се насладите на най-добрата колекция от Приключенски. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за действията които се случват във филма. Дерсу Узала / Dersu Uzala (1975) е отличен избор, който ще изпълни всичките Ви претенции. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-добрите филми от Приключенски!

За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.