Онлайн филм Аз, проклетникът 3 (2017)

online film

Аз, проклетникът 3 (2017) - трейлър Гледай филма тук!

13 Ноември 201712301:301808

Резюме към филма: Аз, проклетникът 3 (2017) - Despicable Me 3

Гру (Гласът на Стив Карел) се съюзява с отдавна изгубения си брат-близнак, злодея Дрю (също Карел), за да преборят най-трудния си противник: бившо дете звезда от 1980 , превърнало се в лош човек на име Балтазар Брат (Трей Паркър ).

В OnlineFilmi.info може да се насладите на най-богатия избор от Анимационни. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-строг контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за действията които се случват във филма. Despicable Me 3 / Аз, проклетникът 3 (2017) е верният избор, който ще изпълни всичките Ви претенции. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-гледаните филми от Анимационни!

За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.