Онлайн филм Бележитият гражданин

online film

Бележитият гражданин - трейлър Гледай филма тук!

03 Януари 201819701:581808

Резюме към филма: Бележитият гражданин - El ciudadano ilustre

След като отказва големи и престижни награди навсякъде по света, г-н Мантовани, носител на Нобелова награда за литература, приема покана да посети родния си град в Аржентина, който е вдъхновение за всичките му книги. Оказва се, че приемането на тази покана е по-лошата представа за живота му. Очаквайте неочакваното, когато сте използвали истински хора като герои във вашите романи!

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да откриете най-добрата колекция от Комедийни. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-кратен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за случващото се във филма. El ciudadano ilustre / Бележитият гражданин / The Distinguished Citizen (2016) е верният избор, който ще задоволи всичките Ви претенции. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-новите филми от Комедийни!

За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.