Онлайн филм Всичко, всичко (2017)

online film

Всичко, всичко (2017) - трейлър Гледай филма тук!

03 Януари 20182191:361808

Резюме към филма: Всичко, всичко (2017) - Everything, Everything

Едно 17-годишно момиче, на име Маделин Уитиър, има рядко заболяване, което я принуждава да седи на закрито 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата в стая с филтриран въздух. Целият й живот е основно четене на книги, майка й и Карла (нейната медицинска сестра). Един ден до съседната къща спира камион. Там тя вижда Оли. Оли Брайт е новият съсед на Мади. Те се опознават чрез имейли. Колкото повече се опознават, толкова повече се влюбват. Оли кара Мади да осъзнае, че тя наистина не живее пълноценно. Така започват приключенията в новия живот на Мади.

В OnlineFilmi.info може да намерите най-богатия избор от Драма. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-строг контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за действията които се случват във филма. Everything, Everything / Всичко, всичко (2017) е отличен избор, който ще изпълни всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-гледаните филми от Драма!

Филми с драма
Стела Меги
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.