Онлайн филм Дух в броня (1995)

online film

Дух в броня (1995) - трейлър Гледай филма тук!

13 Януари 201850701:251808

Резюме към филма: Дух в броня (1995) - Ghost in the Shell

2029 година. Технологиите са толкова напреднали досега, че киборгите са нещо обичайно. В допълнение, човешкият мозък може да се свърже директно с интернет. Майор Мотоко Касунажи е офицер от секция 9, таен елитен полицейски участък, който се занимава със специални операции, включително борба с тероризма и престъпленията в кибернетичното пространство. В момента те са по следите на кибер престъпник, който прониква в мозъците на киборгите, за да получи информация и да извърши други престъпления.

В OnlineFilmi.info може да се насладите на най-богатия избор от Анимационни. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за случващото се във филма. Ghost in the Shell / Дух в броня (1995) е верният избор, който ще удовлетвори всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-новите филми от Анимационни!

Оший Мамору
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.