Онлайн филм Stalker’s Prey

online film

Stalker’s Prey - трейлър Гледай филма тук!

04 Януари 20182261:281808

Резюме към филма: Stalker’s Prey - Hunter’s Cove

Животът на Лаура се преобръща, когато тя е атакувана от акула, докато празнува 18-ия си рожден ден. Тя е спасена от Брус, красив млад мъж, който се е върнал у дома след колежа. Той става местен герой заради смелостта си. Брус е привлечен от момичето, но Лаура не е готова за нова връзка след загубата на приятеля й при нападението. Брус се появява на все повече и повече места в живота й, но неговите приятели и семейство не могат да забележат признаците за мания, които се появяват в него. Когато се опитва да му каже „не“, тя започва да бъде преследвана от местния „герой“, който вярва, че тя му дължи живота си.

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да се насладите на най-богатия избор от Трилъри. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за случващото се във филма. Hunter’s Cove / Stalker’s Prey / Най-доброто или нищо (2017) е верният избор, който ще задоволи всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-новите филми от Трилъри!

Трилър филми
Джон Дулан
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.