Онлайн филм Ледена епоха 3: Зората на динозаврите (2009)

online film

Ледена епоха 3: Зората на динозаврите (2009) - трейлър Гледай филма тук!

21 Ноември 201248551808

Резюме към филма: Ледена епоха 3: Зората на динозаврите (2009) - Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Добре дошли отново в ледената епоха.За пореден път тук ще ни посрещнат съблезъбият тигър Диего, мамутът Мани и неговата съпруга Ели, ленивецът Сид и двата опосума Еди и Краш.Нестандартното "стадо" ще се сблъска с нови предизвикателства, ще открие нови приятели и ще попадне в един свят, които всички мислят за изчезнал.Диего изживява криза, мислейки, че вече губи "мачото" в себе си и се превръща в домашна котка, Сид отчаяно се опитва да си намери семейство, а Мани и Ели чакат своето първо дете.С надеждата да има най-накрая собствено семейство, Сид случайно попада на динозавърски яйца и решава да си ги отгледа.Приключението започва, когато майката идва да си търси децата и отвлича и Сид.Мани, Диего, бременната Ели и опосумите се впускат в една невъзможна мисия за спасяването на ленивеца. Те попадат в подземен свят, запазил хабитата на динозаврите и там срещат Бък, много луда, много смела и много забавна невестулка.Не трябва да забравяме и катерицата Скрат и неговите сърдени колебания. Този път Скрат е раздвоен и трябва да реши коя е неговата истинска любов - жълъдът или привлекателна женска катерица.В "Ледена епоха 3: Зората на динозаврите" има повече екшън, повече хумор и повече спиращи дъха моменти.

В OnlineFilmi.info може да откриете най-добрата колекция от Детски. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-строг контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за случващото се във филма. Ice Age: Dawn of the Dinosaurs / Ледена епоха 3: Зората на динозаврите (2009) е отличен бор, който ще задоволи всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-новите филми от Детски!

Детски филми
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.