Онлайн филм Това е само краят на света

online film

Това е само краят на света - трейлър Гледай филма тук!

03 Януари 201816401:391808

Резюме към филма: Това е само краят на света - Juste La Fin Du Monde

По време на последния стадий на смъртоносна болест, Луи, 34-годишен драматург, след дванадесет години отсъствие и въпреки страха си, решава да посети семейството и дома си, без да гледа назад, възнамерявайки да обяви своята предстояща смърт. Неохотлив, решен да запълни празнотата и под илюзията, че той все още е господар на живота си, Луи ще се опитва да се примири. В крайна сметка, когато правилните думи са болезнено неуловими, мълчаливото присъствие на смъртта ще подчертае дълбоко пропуснатите възможности, и най-вече нежеланието на всички да слушат и да комуникират. В края на краищата, тъй като напрежението продължава да расте, ще може ли Луи да се освободи от ограниченията на миналото и в крайна сметка да намери куража да разкрие неговата тайна?

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да намерите най-богатия избор от Драма. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-строг контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за действията които се случват във филма. Juste La Fin Du Monde / Това е само краят на света / It’s Only the End of the World (2016) е отличен избор, който ще изпълни всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-гледаните филми от Драма!

Филми с драма
Ксавие Долан
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.