Онлайн филм Коледа по дяволите (2015)

online film

Коледа по дяволите (2015) - трейлър Гледай филма тук!

03 Януари 20183401:381808

Резюме към филма: Коледа по дяволите (2015) - Krampus

След като загубва вярата си в Коледа, едно младо момче (Емай Антъни) случайно призовава злия празничен демон Крампъс. На следващия ден, семейството му се събужда и открива, че масивна снежна буря е затрупала къщата им, и те скоро са принудени да се борят за оцеляване срещу страховитото създание и неговите помощници.

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да намерите най-богатия избор от Комедийни. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за развоя във филма. Krampus / Коледа по дяволите (2015) е отличен избор, който ще изпълни всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-новите филми от Комедийни!

За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.