Онлайн филм Мама Мия (2008)

online film

Мама Мия (2008) - трейлър Гледай филма тук!

03 Януари 20182591:481808

Резюме към филма: Мама Мия (2008) - Mamma Mia!

Софи има само едно желание за да бъде сватбата й съвършена: баща й да я отведе до олтара. Сега тя просто трябва да разбере кой е … Присъединете се към музиката, смеха и забавлението на неустоимо очарователния филм Mamma Mia! / Мама Мия. Мерил Стрийп, която е носител на наградата „Оскар“, води звезди от цял свят, включително Пиърс Броснан и Колин Фърт, както и авантюристите Аманда Сейфрид и Доминик Купър в този музикален празник на майките, дъщерите и бащите.

В OnlineFilmi.info може да откриете най-добрата колекция от Комедийни. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-кратен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за развоя във филма. Mamma Mia! / Мама Мия (2008) е отличен избор, който ще задоволи всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-новите филми от Комедийни!

Филайда Лойд
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.