Онлайн филм Пълен ташак (2013)

online film

Пълен ташак (2013) - трейлър Гледай филма тук!

15 Март 20131148701:381808

Резюме към филма: Пълен ташак (2013) - Movie 43 (2013)
Поредният омнибус, който разчита на няколко режисьора, за да създадат късометражни новели, които да бъдат обединени в един пълнометражен филм. Сред имената им откриваме създателят на "Час пик" Брет Ратнър, актрисата Елизабет Банкс, която ще направи своя режисьорски дебют, Стив Кар "Ченге в мола", "Д-р Дулитъл 2", номинираният за "Оскар" актьор Грифин Дън, който показа режисьорските си умения с "Приложна магия" и единият от братята Фарели – Питър. Не по-малко впечатляващ е и актьорският състав включващ имена като Хю Джакман, Джерард Бътлър, Кейт Уинслет, Наоми Уотс, Ричард Гиър и Ума Търман.

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да намерите най-добрата колекция от Комедийни. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-кратен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за случващото се във филма. Movie 43 / Пълен ташак (2013) е отличен избор, който ще изпълни всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-добрите филми от Комедийни!

За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.