Онлайн филм Ничия земя (2001)

online film

Ничия земя (2001) - трейлър Гледай филма тук!

03 Януари 201821801:381808

Резюме към филма: Ничия земя (2001) - No Man’s Land

Чики (Бранко Джурич) и Нино (Рене Битружач), босненец и сърбин, са войници, попаднали заедно в окоп между вражеските линии по време на босненската война. Няма никой, на когото да се доверят, няма начин да избягат, без да бъдат застреляни, а един колега войник лежи на мина, която ще избухне под него, ако се движи. Абсурдността на тяхното положение би била комична, ако нямаше толкова тежки последици. С двамата мъже, застанали в странно положение, един разочарован сержант на ООН се опитва да помогне, въпреки заповедите да остане на поста си. Чики и Нино се опитват да запазят човещината си сред безумието на войната. Те са между войната и мира, хумора и омразата, улавянето и предаването, животът и смъртта – в Ничия земя. Филмът печели „Оскар“ за най-добър чуждоезичен филм

В OnlineFilmi.info може да се насладите на най-богатия избор от Военни. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-строг контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за случващото се във филма. No Man’s Land / Ничия земя (2001) е отличен избор, който ще задоволи всичките Ви претенции. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-новите филми от Военни!

Военни филми
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.