Онлайн филм ПараНорман (2012) бг аудио

onlinefilmi

ПараНорман (2012) бг аудио - трейлър Гледай филма тук!

10 Декември 2012792601:321808

Резюме към филма: ПараНорман (2012) бг аудио - ParaNorman (2012)
Малко момче, което никой не разбира, че има странната способност да разговаря с мъртвите. То решава да организира всички духове, зомбита и привидения, за да спаси своя град от хилядолетно проклятие, което тегне над него.

В OnlineFilmi.info може да се насладите на най-добрата колекция от Анимационни. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за развоя във филма. ParaNorman / ПараНорман (2012) е верният избор, който ще удовлетвори всичките Ви претенции. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-гледаните филми от Анимационни!

За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.