Онлайн филм Завръщане на острова на Ним (2013)

online film

Завръщане на острова на Ним (2013) - трейлър Гледай филма тук!

09 Февруари 201846301:301808

Резюме към филма: Завръщане на острова на Ним (2013) - Return to Nim’s Island

Младата Ним и баща й Джак Русо (в ролята Матю Лилърд) получават съобщение, че красивия остров на който живеят ще бъде закупен от мистериозна група мъже, които планират да го превърнат в туристическа атракция. Освен това има слухове, че животните на острова ще бъдат откраднати и пренесени в друга държава. С помощта на градско момче на име Едмънд Ним изготвя план с който се надява да прогони както потенциалните купувачи, така и групата бракониери, които искат да се доберат до животните на острова. “Завръщане на острова на Ним“ е приключенски филм за цялото семейство, изпълнен с красиви гледки, забавни моменти и много екзотика.

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да се насладите на най-добрата колекция от Приключенски. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за случващото се във филма. Return to Nim’s Island / Завръщане на острова на Ним (2013) е отличен избор, който ще изпълни всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-новите филми от Приключенски!

Брендън Маер
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.