Онлайн филм Мечът на странника (2007)

online film

Мечът на странника (2007) - трейлър Гледай филма тук!

04 Януари 201831401:421808

Резюме към филма: Мечът на странника (2007) - Sword of the Stranger

Едно малко момче и кучето му се оказват преследвани от Минг: чужда династия, която няма да се спре пред нищо. Един ден, самотен воин пресича пътя им и остава безвъзвратно свързан с двамата. Воинът се съгласява да отведе момчето в отдалечен будистки храм, където един монах да се грижи за него и кучето. За съжаление, Минг са изпратили група главорези след тях, и ще тестват тяхната сила и смелост на всяка крачка от пътя.

В OnlineFilmi.info може да се насладите на най-богатия избор от Анимационни. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за действията които се случват във филма. Sword of the Stranger / Мечът на странника (2007) е верният избор, който ще задоволи всичките Ви претенции. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-гледаните филми от Анимационни!

За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.