Онлайн филм Бодигард на убиеца (2017)

online film

Бодигард на убиеца (2017) - трейлър Гледай филма тук!

13 Ноември 201717001:581808

Резюме към филма: Бодигард на убиеца (2017) - The Hitman’s Bodyguard

Професионалният бодигард Майкъл Брайс (Райън Рейнолдс), трябва да защити дългогодишния си враг, наемния убиец Дариус Кинкейд (Самюъл Л. Джаксън), след като последният се съгласява да свидетелства в Хага срещу диктатор от източна Европа (Гари Олдман). В постоянни препирни двамата са принудени да отидат на пътешествие заедно от Англия до Холандия, като са преследвани от хора на диктатора по време на пътя.

В OnlineFilmi.info може да се насладите на най-богатия избор от Екшън. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за случващото се във филма. The Hitman’s Bodyguard / Бодигард на убиеца (2017) е верният избор, който ще задоволи всичките Ви претенции. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-гледаните филми от Екшън!

Екшън филми
Патрик Хюз
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.