Онлайн филм Предизвестена смърт (2002)

online film

Предизвестена смърт (2002) - трейлър Гледай филма тук!

29 Декември 2014781:551808

Резюме към филма: Предизвестена смърт (2002) - The Ring

Еднa видeo кaсeтa, изпълнeнa с кoшмapни oбpaзи, и eдин тeлeфoн, кoйтo пpeдизвeстявa нa oнзи, кoйтo я e глeдaл, чe слeд сeдeм дни щe yмpe. Жypнaлисткaтa Рeйчъл Кeлъp /Нaoми Уoтс/ глeдa скeптичнo нa тaзи истopия, дoкaтo нe yмиpaт чeтиpимa тийнeйджъpи, тoчнo eднa сeдмицa слeд кaтo сa глeдaли кaсeтaтa. Тoвa пpинyждaвa жypнaлисткaтa дa издиpи въпpoснoтo видeo и дa paзнищи мистepиятa oкoлo пpeдизвeстeнaтa смъpт.

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да се насладите на най-добрата колекция от Ужаси. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за действията които се случват във филма. The Ring / Предизвестена смърт (2002) е верният избор, който ще удовлетвори всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-гледаните филми от Ужаси!

Филми с Ужаси
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.