Онлайн филм Seven Sisters

online film

Seven Sisters - трейлър Гледай филма тук!

13 Ноември 201713702:031808

Резюме към филма: Seven Sisters - What Happened to Monday

Годината е 2043. Милиони се раждат всеки ден, а храната е оскъдна. Бруталното правителство ръководено от Николет Кайман (Глен Клеън), налага закон за едно дете на семейство. Чрез хитростта на дядо им (Вилем Дафое) седем сестри близнаци избягват закона и стават силни, интелигентни и идентични. Всяка една от тях е кръстена на седемте дни от седмицата и всяки сестра играе ролята на Карън Сетман, фалшивата идентичност, която всички трябва да споделят, за да оцелеят.

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да се насладите на най-добрата колекция от Фантастика. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-строг контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за действията които се случват във филма. What Happened to Monday / Seven Sisters / Какво се случи с Понеделник (2017) е отличен избор, който ще задоволи всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-добрите филми от Фантастика!

Фантастика
Томи Виркола
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.