Онлайн филм Тотемът на вълка (2015)

online film

Тотемът на вълка (2015) - трейлър Гледай филма тук!

04 Декември 201713502:011808

Резюме към филма: Тотемът на вълка (2015) - Wolf Totem

По време на културната революция в Китай млад градски студент е изпратен да живее с монголски пастири, където той се сприятелява с едно вълче…

В сайта за filmi онлайн-филми.info може да се насладите на най-добрата колекция от Приключенски. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-прецизен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за действията които се случват във филма. Wolf Totem / Тотемът на вълка (2015) е отличен избор, който ще изпълни всичките Ви изисквания. Ние от onlinefilmi.info Ви предлагаме най-гледаните филми от Приключенски!

Жан-Жак Ано
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.