Актьорски състав – мечта

онлайн филми15 Януари 20161818

Актьорски състав – мечтаМного режисьори биха мечтали за европейски актьорски състав като този – Катрин Деньов, Катрин Фрот и Оливие Гурме, които ще се съберат на едно място, за да си партнират в „Акушерката” („La Sage Femme”) на режисьора Мартин Провост.

В момента филмът е в подготовка за снимки, а евентуалните му бъдещи агенти по продажбите могат да го закупят в рамките на тазседмичната „Среща с френското кино” на Унифранс.

Сценарият, написан с идеята да бъде изигран именно от тримата актьори, е дело на Провост, който спечели седем награди „Сезар” за миналия си филм „Серафин” и разказва за Клер (Фрот) – талантлива акушерка, ползваща традиционни методи, която един ден изневиделица е потърсена по телефона от Беатрис (Деньов). Тя е бившата любовница на баща й, която е изчезнала преди 30 години. Сега обаче има да сподели нещо важно.

Снимките стартират в края на март.

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.