Български плакат на трилъра с Ерик Бана, "Избави ни от злото"

онлайн филми19 Юни 20142628

Български плакат на трилъра с Ерик Бана, "Избави ни от злото"“Избави ни от злото” е напрегнат трилър, чиито режисьор е създателя на “Греховен” и “Дяволът в Емили Роуз”, Скот Дериксън.

Звездата Ерик Бана е в главната роля на полицай от Ню Йорк Сити, чиято вяра в Господ е поставена на изпитание. Заедно с дългогодишния си партньор и приятел той тръгва по петите на издирван войник за когото се смята, че е бил обладан от Дявола.

Премиера в България:
04.07.2014

Български плакат на трилъра с Ерик Бана, "Избави ни от злото"googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.