Балтазар Кормакур застава пред камерата

онлайн филми11 Февруари 20161668

Балтазар Кормакур застава пред камератаРежисьорът на „Еверест” Балтазар Кормакур ще застане пред камерата за първи път от осем години насам за проекта „Клетвата” („The Oath”). Сценарият е негово дело, написан съвместно с Олафур Егилсон, но освен че и ще играе във филма, Кормакур ще поеме и режисьорските отговорности.

Ролята му е на баща, който се опитва да измъкне дъщеря си от света на наркотиците и дребните кражби, но открива, че опасността не е в това, което той вижда на пръв поглед. Филмът вече се снима на родния на Кормакур исландски. Може би след него режисьорът ще се обърне отново към Холивуд, защото последният му англоезичен филм – „Еверест”, вече спечели 200 млн. долара приходи от кината.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.