„Безбог” продължава срещите с българската публика

онлайн филми15 Юни 20171588

„Безбог” продължава срещите  с българската публикаДебютът на Ралица Петрова, отличен със „Златен леопард” от Локарно 2016 – с ексклузивни прожекции през месец ЮНИ

БЕЗБОГ” има в актива си повече от 25 национални и международни награди, както и ШЕСТ номинации на българската филмова академия за 2017 година. Срещите му с българската публика продължават в различни градове на страната, благодарение на инициативата „София Филм Фест на път”, а на специалните прожекции, предвидени в София, зрителите могат да споделят впечатления и да зададат своите въпроси на представители от екипа, създал този филм.

ПРОЖЕКЦИИТЕ на „БЕЗБОГ” продължават и през ЮНИ!

На 17 юни (събота), филмът ще бъде представен в Културен център Г8, от 20.00. Гост на прожекцията ще бъде режисьорът Ралица Петрова.

Прожекцията на 19 юни (понеделник), ще е в Дома на киното, от 20.45. Гост на прожекцията ще бъде режисьорът Ралица Петрова.

На 24 юни (събота) „БЕЗБОГ” ще бъде показан в кино Евро Синема, от 18.00. Гост на прожекцията ще бъде продуцентът Росица Вълканова.

На 27 юни (вторник) предстои прожекция в кино „Одеон”, от 18.30. Гости на прожекцията ще бъдат режисьорът Ралица Петрова, продуцентът Росица Вълканова и актрисата Ирена Иванова.

На 29 юни (четвъртък) филмът ще бъде представен в Дома на киното, от 19.00. Гости на прожекцията ще бъдат режисьорът Ралица Петрова, продуцентът Росица Вълканова и асистент-режисьорът Петър Крумов.

В отдалечено провинциално градче Гана се грижи за възрастни хора с деменция, като междувременно търгува с личните им карти на черния пазар. Тя издържа своята майка, с която почти не разговаря. Във връзката с приятел-автомонтьор също не присъства любов – интимността е сведена до пристрастеност към морфин. Като че ли нищо не докосва съвестта на Гана...

Дебютният филм на Ралица Петрова тръгна по света след световната му премиера в Локарно, където бе отличен с наградата „Златен леопард” за най-добър филм, със „Сребърен леопард” за най-добра женска роля на Ирена Иванова, с наградата на екуменическото жури и с наградата на независимите критици за най-добър режисьор.

Последваха Специалната награда на журито и „Сърцето на Сараево” за най-добра женска роля, наградата за най-добър режисьор в Батуми,участия в Торонто и Хамбург, нарада в Рейкявик за най-добър дебют, пет награди от фестивала „Златна Роза”, включително за най-добър филм, режисьор, оператор, за мъжка и женска роля, както и наградата на FIPRESCI от Варшавския международен филмов фестивал. В Мумбай филмът спечели наградата „Сребърен Gateway”, в Копенхаген – Гран При за най-добър дебют, в Стокхолм – Бронзов Кон за най-добър филм и Алуминиев за най-добра актриса, в Севиля - наградата на Асоциация на сценаристите в Андалусия.

През 2017 година „БЕЗБОГ” получи Гран При за най-добър филм в Руан и наградата Sauvage за най-добър филм на фестивала L’Europe autour de l’Europe в Париж, както и ГОЛЯМАТА НАГРАДА „София – Град на киното” на 21-вия София Филм Фест и наградата на чуждестранните селекционери за най-добър български филм. През април филмът беше удостоен и с два приза в Мароко - Специалната награда на Журито и наградата на Критиката от фестивала в Тетоан.


На филма му предстоят участия в още над 25 фестивала в цял свят, но също толкова важна е и срещата му с българската публика!


Очакваме Ви на КИНО!
                 

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.