Биографичен филм за първия сексимвол на Холувид – Клара Бау

онлайн филми06 Юли 20161978

Биографичен филм за първия сексимвол на Холувид – Клара БауОт Силвър  Булит ентъртейнмънт са купили правата за филмирането на биографията „Клара Бау – Да тичаш диво“ (“Clara Bow: Runnin’ Wild”) от Дейвид Стен и ще заснемат филм за живота на първия секссимвол на Холивуд.

Снимките на филма ще започнат през първото тримесечие на следващата година, като преди това Стен ще напише сам сценария по книгата си. Според него историята на Клара Бау е една от най-интересните в цялата история на Холивуд. Тя е била актриса, която е успяла да преодолее хиляди препятствия, за да стане звезда.

Родена в бордеите на Бруклин в семейство, страдащо от алкохолизъм и лудост. Тя печели състезанието на списанието „Моушън пикчър“ през 1921г., а участието й във филма „It” я превръща в звезда от световна величия и й носи прякора “The It Girl”. Тя участва в 46 неми филма и 11 говорещи, сред които “Криле” и “Mantrap”. Пенсионира се от актьорската игра едва 26 годишна, след като се омъжва.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.