Брайън Сингър пуска снимка зад кадър на „Х-Мен: Апокалипсис”

онлайн филми11 Юни 20151538

Брайън Сингър пуска снимка зад кадър на „Х-Мен: Апокалипсис”Брайън Сингър обича да споделя снимки от снимачната площадка на новия си проект „Х-Мен: Апокалипсис”.

Вчера той качи в Instagram още един кадър, на който виждаме висящи на жици актьори в подготовка за заснемане на сцена на зелен фон.

Централният персонаж тук в Питър Максимоф или Куиксилвър. Той беше представен на зрителя в „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще” и вероятно затова Сингър и продуцентът и сценарист Саймън Кинберг му търсят подобаващо място и развитие в следващия епизод от поредицата.

Ще трябва да изчакаме цяла година обаче докато видим готовия резултат в кината.

Брайън Сингър пуска снимка зад кадър на „Х-Мен: Апокалипсис”googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.