Брус Уилис и Дуейн Джонсън–Скалата се завръщат за третата част от поредицата “G.I. Joe”

онлайн филми30 Юли 20135308

Брус Уилис и Дуейн Джонсън–Скалата се завръщат за третата част от поредицата “G.I. Joe”

Няколко дни след световната премиера на “G.I. Joe: Ответен удар” от компанията Парамаунт Пикчърс оповестиха, че се подготвя трети филм от стартиралата през 2009-та година приключенско-фантастична поредица. Създателят на втората част Джон Чу даде съгласието си да режисира все още неозаглавената трета лента, а очакванията бяха, че Дуейн Джонсън – Скалата ще се завърне отново в ролята на войника Марвин “Roadblock” Хинтън.

Работата по сценария на “G.I. Joe 3” ще започне до няколко месеца и според първоначалните слухове намерението на продуцентите е филма да бъде готов до края на 2015-та година.

Брус Уилис и Дуейн Джонсън–Скалата се завръщат за третата част от поредицата “G.I. Joe”До момента нямаше официално изявление относно това кои актьори ще се завърнат за третата част, но сега, по време на интервю за DVD и Blu-ray премиерата на “G.I. Joe: Ответен удар”, Джон Чу разкри, че Дуейн Джонсън и Брус Уилис със сигурност ще се завърнат отново.

Джонсън и Уилис не участваха в първия “G.I. Joe”, но според много наблюдатели именно техните имена изиграха решаваща роля в по-доброто представяне на продължението в световния бокс офис. Джон Чу уточни, че все още няма подписани договори за участие и в момента се обсъждат графиците на актьорите и снимачния екип.

Чу: “Не разполагаме с конкретна премиерна дата за “G.I. Joe 3”, но се радвам, че ще имам възможността да работя отново с Дуейн и Брус. И двамата са много заети и сега се опитваме да организираме графиците. Все още не сме решили дали ще снимаме с триизмерни или IMAX камери. Всички възможности са на масата и тепърва ще обсъждаме различните варианти.”

Чу също така добави, че “G.I. Joe 3” ще съдържа “по-малко научнофантастични елементи” и ще се набляга основно на приключенския тон. Има слухове, че към Брус Уилис и Дуейн Джонсън ще се присъединят познатите от “Ответен удар” Ди Джей Котрона и Адриан Палики, но тъй като е все още прекалено рано от Парамаунт Пикчърс не коментират въпроса за актьорския състав.

Продуцент на “G.I. Joe 3” ще бъде отново Лоренцо ди Бонавентура (“Трансформърс”), а до няколко месеца се очаква да стане ясно и кои сценаристи ще работят по сюжета. Първоначалните очаквания бяха, че сценаристите на втората част Рет Рийс и Пол Уерник ще оформят историята и на третия филм, но те отпаднаха от проекта след като имената им бяха замесени в съдебен спор между Парамаунт Пикчърс и сценаристите на оригиналния филм от 2009-та година.

Ако всички протече по план до края на годината ще стане ясно кога ще стартират снимките на “G.I. Joe 3” и на коя дата ще се състои световната му премиера.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.