Дъг Лаймън ще режисира „Гамбит”?

онлайн филми20 Октомври 20151948

Дъг Лаймън ще режисира „Гамбит”?Месец, след като режисьорът Рупърт Уайът се отказа да режисираГамбит” („Gambit”), се носят слухове, че Дъг Лаймън ще застане начело на продукцията.

Чанинг Тейтъм и Леа Сейду не са се отказали от нея и по всичко личи, че шансовете снимките да стартират както беше предвидено през пролетта на следващата година в Ню Орлийнс, са големи. Не друг, а самият Тейтъм ухажвал Лаймън, който ако се съгласи да се заеме с „Гамбит”, трябва да побърза с постпродукцията на филма си „Мена” („Mena”), чиято премиерна дата е 6 януари 2017-а.

Той има и още два планирани проекта, на които трябва да намери друго място, ако приеме офертата на Тейтъм – „На ръба на утрешния ден 2” и „Луна Парк” („Luna Park”).


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.