Дан Акройд защитава Лесли Джоунс

онлайн филми21 Юли 20162488

Дан Акройд защитава Лесли ДжоунсДан Акройд се застъпва за Лесли Джоунс и сравнява хейтърите в социалните мрежи с феновете на кандидат президента Доналд Тръмп. След серия от расистки и други обиди, 48-годишната актриса писа в Туитър:

Напускам Туитър днес със сълзи на очи и много нещастна. И всички тези обиди заради един филм. Можете да не харесате един филм, но цялата помия, която се изля върху мен днес, е просто нередна.“

Акройд, който е звезда от оригиналния „Ловци на духове“, се присъедини към режисьора Пол Фейг и сценаристката Кейт Дриполд в защита на Джоунс.

„Тя е страхотен писател, комик и човек, който е израснал в твърде тежка градска среда, а е постигнала страхотна кариера – казва Акройд. – Тези отвратителни загубеняци, които си нямат личен живот и затова я нападат, вероятно нямат пари дори за интернета си.“

Джоунс получи подкрепата и на звезди като Ана Кендрик, Джейда Пинкет Смит, Джуд Апатоу и Маргарет Чоу.
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.