Дъщерята на Мерил Стрийп в ТВ драма за модата

онлайн филми01 Февруари 20162058

Дъщерята на Мерил Стрийп в ТВ драма за модатаТом Райли („Da Vinci’s Demons”), Мейми Гъмър („Рики и Флаш: Рокендрол майка”), Ричард Койл („Лесна плячка”) и Франсис де ла Тур („Хюго”) ще участват в драмата, посветена на света на Парижката мода – „Колекцията” („The Collection”) за Амазон и БиБиСи. Тя ще бъде ръководена от Оливър Голдстик, когото познаваме от „Грозната Бети” и „Отчаяни съпруги”.

Сериалът ще се състои от 8 епизода, които ще ни разкажат за знаменита парижка модна къща, която се появява в мрачните дни на нацистката окупация и продължава да жъне успехи и след победата над фашизма. Тя е ръководена от двама много различни братя – Пол и Клод Сабин (Койл и Райли) и майка им Ивет (Де ла Тур). Дъщерята на Мерил Стрийп – Мейми Гъмър, ще е в ролята на американската съпруга на Пол – Хелън.

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.