Дейвид Финчър с нов проект

онлайн филми25 Януари 20135328

Дейвид Финчър с нов проект

Дейвид Финчър отново ще адаптира книга за големия екран, като този път филмът ще е базиран на „Gone girl" от Джилиан Флин.

Дейвид Финчър отново ще адаптира книга за големия екран, като този път филмът ще е базиран на „Gone girl" от Джилиан Флин.Тази новина може би ще разочарова феновете му, които се надяваха след „Мъжете, които мразеха жените" режисьорът да продължи с втората и третата част на трилогията „Милениум".

„Gone girl" разказва историята на жена, която изчезва точно на петата годишнина от сватбата си. Продуцент на лентата ще е Рийз Уидърспун, но все още не е ясно дали тя ще има и роля във филма.

Според Variety името на Финчър все още се свързва с втората част на „Милениум" - „Момичето, което си играеше с огъня" (забавянето на проекта се дължи на заетостта на сценариста - Стив Зейлиан), както и с римейка на „20,000 Leagues Under The Sea"от Disney (който още няма зелена светлина).

Това позволява на режисьора да започне работа по „Gone girl", а ние вече сме в очакване.

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.