Джаред Лето влиза в екипа на "Блейд рънър"

онлайн филми19 Август 20162278

Джаред Лето влиза в екипа на "Блейд рънър"Носителят на "Оскар" Джаред Лето ще се присъедини към актьорския състав на "Блейд Рънър". Той включва Райън Гослинг, Харисън Форд, Робин Райт, Макензи Дейвис и редица други. Режисьор на филма е Дени Вилньов.

Историята разказва за десетилетие след събитията във филма от 1982 година, а Харисън Форд се завръща в емлбематичната роля на Рик Декард. Сценарият е дело на Хамптън Фанчър и Майкъл Грийн, базиран на книгата на Филип К. Дик от 1968 година "Сънуват ли андроидите електрически овце".

Подробности от сценария, обаче не се разкриват. Припомняме, че последната роля в киното на фронтмена на "30 seconds to mars" е в блокбастъра "Отряд самоубийци", където той изигра Жокера.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.