Дженифър Лоурънс за евентуалното си завръщане в „Х-Мен“

онлайн филми20 Май 20161708

Дженифър Лоурънс за евентуалното си завръщане в „Х-Мен“Миналата година Дженифър Лоурънс беше заявила на всеослушание, че „Х-Мен: Апокалипсис“ е последната й поява като Мистик. По-късно заяви, че все пак би искала да се включи в още един филм от ооредицата и сега продължава да поддържа това си желание.

„Обичам феновете и героинята си – казва тя. – От друга страна знам колко важна е една година и колко важни са три месеца от нея. Така че не знам. Не трябва да съм толкова искрена.“  Но актрисата допълва, че между нея и колегите й от филма има договорка: „С Фасбендър и Макавой си говорихме, че ако някой от нас участва в нов филм, то ще е само ако и другите двама участват. Така че от Фокс трябва да са ужасени, че ако един един не иска да се завърне и другите ще се откажат.“


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.