Джей Джей Ейбрамс със сериал за Майкъл Джаксън

онлайн филми21 Юни 20161878

Джей Джей Ейбрамс със сериал за Майкъл ДжаксънУорнър Брос ТВ и Джей Джей Ейбрамс ще разработят книгата на Тавис Смайли – „Преди да ме осъдите: Триумфът и трагедията в последните дни на Майкъл Джаксън“ (“Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson’s Last Days”), която предстои да излезе от печат.

За нея се твърди, че романизира буквално последните месеци от живота на Краля на попа и разглежда натиска върху него като публична личност и липсата му на личен живот, които са го направили социално уязвим. Смайли, Ейбрамс и Бен Стивънсън ще бъдат изпълнителни продуценти на сериала, за който засега няма други подробности, освен че ще е лимитиран.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.