Джордж Ромеро със звезда на Алеята на славата

онлайн филми04 Юли 20162048

Джордж Ромеро със звезда на Алеята на славатаВетеранът на хорър жанра Джордж Ромеро ще се сдобие със звезда на Алеята на славата в Холивуд. Режисьорът, който обезсмърти зомби апокалипсиса с дебютния си филм от 1968 г. „Нощта на живите мъртви“, ще бъде почетен с церемония през 2017 г.

Феновете на Ромеро се надяваха на тази чест от доста време и дори организираха различни инициативи в подкрепа на получаването на звезда от страна на режисьора. Ромеро е един от най-влиятелните режисьори в жанра на хоръра.

Сред останалите му филм, превърнали се в класики в жанра, са “The Crazies” (1973), “Зората на мъртвите” (1978), “Земята на мъртвите” (2005) и др. Последният му филм до момента е “Оцеляването на мъртъвците” (2009).

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.