Екипът зад хитовия сериал “Стрела” ще работи по нов игрален филм за Питър Пан

онлайн филми12 Ноември 20134248

Екипът зад хитовия сериал “Стрела” ще работи по нов игрален филм за Питър ПанПитър Пан, познат още като “момчето което не иска да порасне”, продължава да бъде един от най-известните и разпознаваеми литературни персонажи. Представен за първи път в детските приказки на писателя Джеймс Матю Бари, Питър Пан бързо привлече вниманието на Холивуд и през изминалите десетилетия приключенията му бяха многократно адаптирани както за големия, така и за малкия екран.

През пролетта на 2011-та година се появи новината, че продуцента на “Алиса в страната на чудесата” Джо Рот и актьора Чанинг Тейтъм ще работят заедно по направата на мащабна филмова продукция, която ще разказва за произхода на Питър Пан. Докато все още се спекулира дали тази лента ще бъде заснета източници близки до Hollywood Reporter разкриха малко по-рано днес, че продуцентския екип зад актуалния телевизионен сериал “Стрела” разработва свой високобюджетен филм за приключенията на Питър Пан.

Питър Пан

Неозаглавената за момента продукция също ще се фокусира върху произхода на Пан, а по сценария й вече работи Джейсън Фъчс (“Ледена епоха 4: Континентален дрейф”). Все още няма избрани актьори за главните роли, но вече се знае, че режисурата ще бъде поверена на номинирания за “Златен глобус” Джо Райт, който привлече вниманието на зрителите с филмите си “Анна Каренина”, “Гордост и предразсъдъци” и “Хана”.

Райт е провел няколко срещи с екипа на продуцента Грег Берланти (“Стрела”) и се смята, че до края на годината той ще подпише официалния договор за режисура.

По думите на Берланти подготвяната лента “ще преразкаже по невиждан досега начин историята на Питър Пан”, а според първоначалните слухове от студиото Уорнър Брос са готови да отпуснат бюджет за снимки от над 100 милиона долара. По отношение на подхода към историята и атмосферата продукцията ще напомня на режисирания от Кристофър Нолан екшън “Батман в началото”.

Работата по сценария на лентата за Питър Пан ще приключи до половин година и в най-добрия случай дотогава ще стане ясно кои актьори ще изпълнят главните роли.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.