Екслузивен първи плакат на „Падането”

онлайн филми25 Март 20152428

Екслузивен първи плакат на „Падането”В новия филм на Каръл Морли – „Падането” („The Falling”), Мейси Уилямс („Игра на тронове”) е оплетена в зловеща мрежа от интриги и странности в интернат през 1969 г.

Филмът има вече и плакат и интригуващи снимки. Уилямс е в ролята на умната и сериозна Лидия Ламонт, която е запленена от очарованието на свободомислещата своя съученичка Аби Мортимър (Флорънс Пъф).

Докато двете 16-годишни момичета са неразделни, в училището им започват да се случват странни неща – техни съученички припадат под път и над път. Режисьорката Морли, известна с документалната драма „Мечти за живот” („Dreams Of A Life”), споделя, че е била вдъхновена от идеята за масовата истерия, позната още като масова психогенна болест.

Във филма участват още Грета Скаки („Играчът”), Максин Пийки („Теория на всичко”) и Моника Долан („Никога не ме напускай”).

Екслузивен първи плакат на „Падането”

Екслузивен първи плакат на „Падането”

Екслузивен първи плакат на „Падането”googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.