Елън Бърстин дебютира като режисьор

онлайн филми08 Февруари 20171828

Елън Бърстин дебютира като режисьорЕлън Бърстин дебютира като режисьор и продуцент в черната комедия „Да изкъпеш Фло“ (Bathing Flo).

Продукцията трябва да започне снимки през пролетта в Ню Йорк. Лентата е вдъхновена от истинска история, сценарият написан от Лорън Лейк и е базиран на сюжет от Дани Брокленхърст и Дани Шърман.

„Да изкъпеш Фло“ разказва за мъж, който няма никакъв късмет. Съдбата го среща с друг човек, който му предлага странната оферта да използва жилището му, без да плаща наем. Пропуска да спомене незначителната подробност, че всъщност ще се наложи да съжителства и да се грижи за възрастната му майка. От тук започват редица трагично-смешни моменти, които сближават по някакъв странен начин съквартирантите. Двамата предстои да научат много житейски уроци от съвместното си съжителство.

Елън Бърнстин е единствената жена носител на награда „Тони“ и „Оскар“ в една и съща година.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.