Елизабет Олсън в драма за баща и син

онлайн филми29 Август 20161748

Елизабет Олсън в драма за баща и синЕлизабет Олсън влиза в драмата „Кодахром“ (“Kodachrome”), в която ще си партнира с Джейсън Съдейкис и Ед Харис. Режисьорът на Копенхаген“ Марк Расо се готви да стартира снимките по сценария на Джонатан Трупър.

Съдейкис и Харис са син и баща, които тръгват на пътешествие из Канзас, като искат да проявят снимките си от него в последната лаборатория на Кодахром преди тя да затвори врати за вечни времена. Не е ясно каква ще е ролята на Олсън.

Снимките стартират тази седмица в Торонто, а в останалите роли ще видим и Денис Хайсбърт, Брус Грийнууд и Уенди Крюсън.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.