Фаворит от “Берлинале” с премиера на “София Прайд Филм Фест"

онлайн филми26 Май 20142748

Фаворит от “Берлинале” с премиера на “София Прайд Филм Фест"В първата вечер от "София Прайд Филм Фест" 2014, който започва на 16 юни, зрителите ще могат да видят два филма. Веднага след 30-минутната българска драма “Чест”, своята премиера в България ще има бразилският романтичен филм “Искам да се прибера сам”.

Пълнометражният дебют на режисьора Даниел Риберо, който е адаптация на краткия му филм от 2011 г. "Не искам да се прибирам сам”, спечели две награди на тазгодишното издание на "Берлинале" и събра овациите на кинокритиците.

"София Прайд Филм Фест" ще се преведе от 16 до 18 юни в лятната сцена пред НДК "One More Кино”. Всички новости покрай събитието можете да следите във Facebook на https://www.facebook.com/SofiaPrideFilmFestИскам да се прибера сам
Hoje Eu Quero Voltar Sozinho
2014, 95 минути
режисьор: Даниел Риберо
в ролите Фабио Ауди, Гийерме Лобо, Тес Аморим

Леонардо е незрящ тийнейджър, който се стреми към самостоятелност и поне малко лично пространство в ежедневието си, управлявано от свръхгрижовната му майка. Запознанството с новодошлия в училище Габриел преобръща начина, по който Лео вижда света, поставя на изпитание отношенията му с най-добрата му приятелка Джована и разкрива пред момчето красотата и болката от първата любов.

Трейлър на филма можете да видите ТУКgoogel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.