Френска медийна група купува немски филмов старт-ъп

онлайн филми21 Януари 20161478

Френска медийна група купува немски филмов старт-ъпФренската медийна група Уебедия купи берлинския филмов старт-ъп Флимер, създаден през 2012-а г. от режисьорите Роланд Емерих и Марко Кройцпайнтер и Кристофер Цвиклер, който ще продължи да бъде неин директор. В началото сайтът бил предназначен само за трейлъри и вместо да залива юзърите с реклами, им раздавал награди.

След това се трансформирал в платформа за иновативен маркетинг на кинопремиери. Миналия ноември, например, екипът му дал идея за рекламната кампания на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част втора” – взривяването на огромна скулптура, представляваща лицето на героя на Доналд Съдърланд.

Флимер разработва медийни кампании и събития за дистрибутори в Германия като Фокс, Студио Канал и Парамаунт. А Уебедия е собственик на онлайн филмовите портали Филмстартс и Мувипайлът.

googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.